Monster High. - Harrison, Lisi (CooBoo, 2011)
Monster High je zbrusu nová série o střední škole. Sabotéři obvyklých vlastností (SOV neboli monstra a příšery) se snaží zapadnout a být nenápadní. Maskování je tak dokonalé, že možná ani netušíte,kdo s vámi vlastně chodí do třídy.