Setkání na pláži - Mahler-Birkner, Frieda, 1891-1985 (MOBA, 2010)
Ve starém domě u moře se Peter Söllembach pokouší zapomenout na nešťastnou lásku. Při jedné procházce za svitu měsíce spatří koupající se ženu, která ho doslova fascinuje. Otázkám, jež mu mají napomoci zjistit o ní trochu víc, se sice neznámá úzkostlivě vyhýbá, to však Petra nedokáže odradit. Brzy se dozvídá o jejím osudu něco, co ho doslova šokuje. Stále nemůže pochopit, jaké tajemství poutá tuto okouzlující ženu ke krutému muži, jehož nemiluje...