Srdce hledá lásku - Birkner-Mahler, Frieda, 1891-1985 (MOBA, 2006)
Vannesa Doria, velká herečka, je velmi nemocná a nekonečně unavená. Má už jen jedno přání: odpočinout si tam, kde byla kdysi před mnoha lety doma...