Nechci, abys odešel - Stínil, Luděk (Petra, 2008)
Prázdniny, sluníčko, koupání, milování se svou dívkou.Marek měl o strávení dvouměsíčního volna jasnou představu, nicméně rodiče ho za trest posílají na samotu k babičce. A přestože tam Marek čeká nudu, je nakonec překvapen - prožije nejen řadu vzrušujících událostí, ale čeká na něj i jedno letní milostné vzplanutí