Dívky v sedlech. Dobrý skutek. - Bryant, Bonnie (Klokan, 2008)
Dívky v sedlech se připravují na Den díkůvzdání. Chtějí ho oslavit nějakým dobrým skutkem, a tak slíbí majiteli stáje Maxovi, který potřebuje nutně odcestovat, že se o koně postarají. Dokonce pro své svěřence připraví hostinu. Jeden z koní, milovaný Pepř, na kterém se kdysi učily jezdit, však onemocní. V krizové chvíli si dívky musí poradit samy.