Děsivé dějiny. Čarodějnice : příručka - Deary, Terry (Děsivé dějiny, 2008)
Objevte pravdu o létajících košťatech, černých kočkách a dalších trhlých představách o čarodějnictví a ponořte se až po krk do hrozných příběhů o krutém mučení a popravách.Dozvíte se například, proč se lidem platilo, aby píchali do čarodějnic, jaké zaklínadlo vás zbaví otravné osoby nebo jak se obviněným strhávaly nehty.