Kolo času : šamani dávného Mexika a jejich představy o životě, smrti a vesmíru. - Castaneda, Carlos, 1935-1998 (Spisy Carlose Castanedy, 1999)
Autor se vrací ke svým knihám chronologicky uspořádanými citacemi, sjednocenými komentářem, odhalujícím vnitřní jednotu zdánlivě nesouvisejících jednotlivostí.