Bestie uvnitř - Hammer, Lotte (Detektivní román Host, 2012)
Jednoho pondělního rána najdou děti ve školní tělocvičně něco opravdu děsivého. Pět nahých a zmrzačených těl visí s geometrickou přesností ze stropu tělocvičny. Vypadá to téměř jako veřejná poprava. Pro komisaře Konrada Simonsena a jeho oddělení vražd je tento případ jedna velká hádanka. Proč takové okázalé provedení? Jak se to vrahovi podařilo? A motiv?