Začínám číst. genetická metoda. - Pospíšilová, Zuzana (Začínám číst, 2010)
Pojďte si číst s novou kamarádkou, moudrou sovou Rozárkou! Dozvíte se, proč se o někom říká, že krade jako straka nebo že má hlad jako vlk. Přečtěte si několik poučných příběhů a seznamte se s dalšími kamarády.