Poselství jednorožců. Záchrana Lilandragie. - Burdová, Michaela (Poselství jednorožců, 2009)
Vydejte se za dobrodružstvím do Lilandgarie, země posvátných jednorožců! Boj o záchranu Lilandragie vrcholí. Elfí družina cestuje Tmavým lesem ke Stříbrnému jezeru, kde se má setkat s Aranis a Veraginem, který konečně svým přátelům odhalil své tajemství