Marley a já, aneb, Život s nejhorším psem na světě - Grogan, John (Ikar, 2007)
John Grogan napsal příběh o životě se psem, který je tím "nejhorším psem na světě". Copak by to bylo za rodinu bez věrného, dobře vychovaného klidného psa? Labrador Marley má však k takovému psímu hrdinovi daleko. Jeho páni, John a Jenny, na něj však nedají dopustit a s velkou láskou i pochopením líčí Marleyho veselé kousky i dojemné chvíle z jeho stáří a nemoci.