Místo na slunci. - Kleypas, Lisa (Domino, 2011)
Liberty má jako každá dívka na prahu ženství své sny a přání. Její výchozí pozice ovšem velkým životním plánům moc nepřeje: v sedmnácti letech žije v kempu pro obytné přívěsy, vychovává malou nevlastní sestru a jedinou oporou je jí kluk jménem Hardy. Ten však míří hodně vysoko a pro jeho ambice Liberty představuje nevítanou komplikaci. Když Hardy odjede z města, aby dobyl svět, Liberty se také odhodlá dobýt si své místo na slunci.