Noční lovci. - Nowak, Jenny (Netopejr, 2011)
Vampýr Adreen pobývá ve Francii s uprchlou řeholnicí Ulrikou, která ho jako dítě zachránila před strašlivou smrtí z ruky inkvizice. Jejich cesty se však nečekaně rozejdou. Když se po bouřlivých událostech znovu potkají, přichystá jim osud další překvapení...